Eftersom detta att denna tävling har fått så otroligt mycket uppmärksamhet med tanke på de löjligt stora prissummorna kommer även vinnarna i rampljuset. Är du någon av vinnarna så kan du i princip sluta att jobba, i vart fall om du kommer topp tre. Media från alla jordens hörn följer och sänder eventet och efteråt publiceras vinnarna i varje liten tidning och i varje litet forum som man bara kan tänka sig.

Då tycker jag det är dags att vi börjar presentera några härliga profiler. Först ut har vi den mest kända och kontroversiella av de alla. Det är ingen mindre än James Walker som endast deltagit två gånger och lyckats vinna båda gångerna vilket är helt jäkla otroligt. Inför sista dagen har han legat pyrt till men de sista timmarna när pressen ökar blir James alltid livsfarlig. 1995 när han vann första gången var han med i marathonduellen i sten – sax – påse. De fem höll på i över tre timmar. Ingen åkte ut när Walker helt plötsligt tog fram saxen och klippte sönder allas påsar. Det var mäktigt som fan. Finns det då något kul att berätta om honom – det finns massor! Vi får inte plats med hur mycket som helst men en sak är att han är en mästare på att slösa pengar. Första året efter hans vinst slösade han 80 miljoner ut av de 120 miljoner som han vann. Han blev även ett riktigt drägg och inför andra året han deltog köpte han en prostituerad kvinna mitt under andra speldagen och satte på henne när han spelade. Ingen märkte riktigt att de verkligen gjorde det. Detta kom fram efteråt och på grund av det fick han böta 10 miljoner av sin vinst. Det var givetvis inga pengar för honom, men det var minst sagt en bisarr upplevelse.

Den andra profilen som vi bara måste nämna är Antonio Brändberg och som ni hör på namnet är det en dum svensk lirare. Vad som gjort denna idiot så känd som hon faktiskt är idag inom casinobranschen är hennes fullkomligt odugliga spelande. Antonio är den enda personen som har deltagit i vart enda tävling utan att vinna ett rött lingon. Detta innebär att hon har gjort av med flera hundratusentals kronor och räknar man till flyg, hotell också vidare pratar vi om miljonbelopp. Skadeglädjen är den enda sanna glädjen och vad man kan skratta åt är att Antonio kommit på sjätte plats hela 12 gånger. Varje gång hon fått reda på detta har hon fullkomligt gått bananas och hotat ledningen vilket gett henne dryga böter.

Sist men absolut inte minst har vi Wayne Senson aka. Mr. Thug. Detta är en 30 – årig man som haft en väldigt jobbig uppväxt. Redan i tidig ålder kom han in på fel bana och började med rån och narkotika. Efter ett långt fängelsestraff ville han ta tag i sitt liv och gick då med i denna tävling. Han lyckades gå vidare till finalen och när tre stycken hade åkt ut var det bara han och Jay Collins kvar i finalen. Denna Collins var väldigt känd för att provocera och psyka sina motståndare. Han lyckades provocera Mr. Thug så pass mycket att han tog upp en pistol i bakfickan och sköt Jay i huvudet. Medan järnbitar från kulan flög ner på golvet kunde åskådarna även bevittna andra hjärnbitar som flög runt. Polisen grep Wayne och givetvis fick han inte ett rött lingon. Vidare dömdes han till livstid och kommer sitta där tills han ruttnar.